The Hotel People

NL1 - ALNL1 - AL
© 2023 Rocket Rights Ltd
The Hotel People

Samenvatting

Deze gloednieuwe vermakelijke serie volgt de kleurrijke personages achter de schermen bij de bekendste, luxe hotelketen van Noord-Ierland, terwijl het personeel te maken heeft met veeleisende gasten, plannen regelt voor een reeks muziekoptredens, een champagne-dubbeldekkerbuservaring lanceert en nog veel meer. Allemaal in een poging om te herstellen van de grootste horecacrisis in decennia. Het is nooit een saaie dag voor The Hotel People.
 
 

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Aflevering 1

  +

  Na anderhalf jaar gesloten te zijn heeft het door een familie gerunde Hastings Hotels, een van de meest luxueuze hotelketens van Noord-Ierland, de deuren weer geopend. Het personeel bereidt zich voor om gasten weer te verwelkomen, maar de groep verloor in 2021 meer dan 16 miljoen pond en in deze nieuwe wereld van gastvrijheid staan ​​ze voor enorme uitdagingen.

 • 2

  Aflevering 2

  +

  Het team zet haar inspanningen voort om klanten terug te winnen. In Slieve Donard Resort and Spa heeft Eugene, ook bekend als 'Mr Weddings', het drukker dan ooit met een explosie van post-pandemische bruiloften.

 • 3

  Aflevering 3

  +

  Er hangt een gevoel van optimisme in de lucht bij de grootste familiehotelgroep van Noord-Ierland. Gedurfde nieuwe ondernemingen beginnen hun vruchten af ​​​​te werpen, maar er is nog een lange weg te gaan.

 • 4

  Aflevering 4

  +

  Het Culloden Hotel heeft een vijfsterrenreputatie hoog te houden. De nieuwe algemeen directeur Andy en zijn overbelaste team staan ​​onder druk om de gasten tevreden te houden.

 • 5

  Aflevering 5

  +

  Het is hoogseizoen. De boekingen lopen op, maar de hotels hebben een serieus personeelstekort. Er komt een grote wervingsactie op gang - maar kan die de gaten dichten?

 • 6

  Aflevering 6

  +

  Grote menigten zijn terug en een hotelteam in het stadscentrum heeft te maken met twee contrasterende evenementen in hetzelfde weekend: een internationaal boksdiner op de ring en de jaarlijkse Miss Northern Ireland-verkiezing. Zal het nieuwe personeel de druk aankunnen?