Real Girlfriends In Paris

Vanaf 31 augustus elke donderdag een dubbele aflevering @ 20:35

NL1 - ALNL1 - AL
© NBCUniversal All Rights Reserved
Real Girlfriends In Paris

Samenvatting

Zes twintigers beginnen aan een avontuur en gaan in de mooiste stad van de wereld wonen: Parijs. Daar vinden ze kansen op ware liefde en sluiten ze vriendschappen voor het leven.

 

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  Bonjour Paris!

  +

  Zes jonge vrouwen uit Amerika genieten van het leven in Parijs. Victoria, Kacey en Adja wisselen verhalen uit, Anya organiseert een Thanksgivingdiner en Emily vertelt dat ze op zoek is naar liefde.

 • 2

  Handball and Heartbreaks

  +

  Adja vertelt haar tante over haar bindingsangst. Victoria maakt plannen voor een bezoek van haar crush. En de meiden gaan naar een handbalwedstrijd om Kacey's nieuwe speeltje te zien spelen.

 • 3

  Fromage a Trois

  +

  Victoria's problemen met collega Yoanne worden erger. Kacey's visum is bijna verlopen en ze vraagt Anya om raad. Emily begint haar stage op een mode-evenement. Adja geeft een Amerikaanse brunch.

 • 4

  A Frites Accident

  +

  Kacey's visumproblemen duren voort. De meiden zoeken liefde, of op zijn minst seks, op een speeddate-avond. Victoria's frustratie met Yoanne escaleert en hun vriendschap wordt op de proef gesteld.

 • 5

  On Thin Ice

  +

  Victoria's baan staat op het spel. Emily heeft een fotoshoot. Anya fêteert potentiële klanten. Margaux en Victoria hebben een dubbeldate op de ijsbaan. Kacey moet Parijs misschien verlaten.

 • 6

  Yes We Cannes!

  +

  Kacey neemt afscheid en gaat terug naar de VS. De rest gaat naar een chateau van Margaux' familie in Zuid-Frankrijk, waar ze Anya met een vrijgezellenfeest verrassen.

 • 7

  Un-Cannes-y Ending

  +

  Na een teleurstellend dagje winkelen in Cannes vertelt Anya de meiden over haar geldzorgen. Margaux zet de eerste stappen op weg naar haar onderjurkenbedrijf. Victoria gaat met Yoanne praten.

 • 8

  Hanging by a Thread

  +

  De Chloe Colette-presentatie komt eraan en Victoria werkt dag en nacht aan haar collectie. Emily doet haar baas een verrassend voorstel. Anya vraagt Adja om hulp bij het Maison Firestone-evenement.

 • 9

  Hello, Dali!

  +

  Na de modeshow deelt Victoria groot nieuws met haar moeder. Margaux' onderjurkenidee komt van de grond. Adja schrikt van Alex' relatienieuws en Anya probeert haar te kalmeren voor het evenement.

 • 10

  A Final Seine-Off

  +

  Emily's familie komt in Parijs aan om te helpen met Sonia Rykiels gordijneninstallatie. Victoria's crush Emelle komt langs. Margaux' vader is er ook. En op de Seine dagen Adja en Emily Victoria uit.