Cracked

NL3 - 12NL3 - 12
Cracked

Samenvatting

Na een beschamende en publieke instorting, wordt rechercheur Aidan Black overgeplaatst van zijn geliefde SWAT-team naar de nieuw opgerichte Psych Crimes and Crisis Unit. Daar ontdekt hij tot zijn ontzetting dat zijn partner niet een andere politieagent is, maar de forensisch psychiater Dr. Daniella Ridley.

Afleveringen

 • 1

  Swans

  +

  De ontvoering van een vrouwelijke patiënte uit een gesloten psychiatrische afdeling door een onbekende gemaskerde man, vereist de hulp van een nieuwe psychiater.

 • 2

  The Price

  +

  De eerste zaak waaraan Clara als officieel lid van de psychische misdaad- en crisiseenheid deelneemt, is een schietpartij in een nachtclub, waarbij de spelende band het doelwit was.

 • 3

  +

  Wanneer een schizofrene jongeman die in het ravijn van Rosedale Valley woont, vermoord wordt aangetroffen, wordt de eenheid naar een raadselachtige locatie gestuurd.

 • 4

  Faces

  +

  Wanneer een winkelier in Kensington Market wordt neergestoken, wordt de eenheid ingeschakeld omdat het slachtoffer geen gezichten kan herkennen en dus zijn aanvaller niet zal kunnen identificeren.

 • 5

  The Hold Out

  +

  De eenheid onderzoekt een bomexplosie in het huis van de 67-jarige Ed Janoski. Van de psychologische problemen waar Ed mee kampt, is het belangrijkste misschien zijn vervolgingscomplex.

 • 6

  Ghost Dance

  +

  Aan de vooravond van de eerste gedenkdag van de schietpartij op de schoolbus, gaat Aidan er niet erg goed mee om, wat zowel zijn persoonlijke als professionele leven beïnvloedt.

 • 7

  Hideaway

  +

  De eenheid onderzoekt de moord op een verpleegster in de geestelijke gezondheidszorg die stierf aan een verwonding aan de achterkant van haar hoofd. Het moordwapen werd geacht half stomp te zijn.

 • 8

  Voices

  +

  De eenheid onderzoekt de schietpartij op Herman Strunk, de beheerder van een groep huurwoningen, waarvan de bewoners voornamelijk bestaan uit drugsverslaafden en geesteszieken.