Call Me Mother

Vanaf donderdag 27 juli een dubbele aflevering vanaf 20:35

NL1 - ALNL1 - AL
©2021 CMM1 Productions Inc.
Call Me Mother

Samenvatting


Beroemde Drag queens Peppermint, Crystal en Barbada gaan op zoek naar de "First Child of Drag" in deze kleurrijke competitie waarbij aanstormende dragartiesten de strijd met elkaar aangaan. Elke week valt er een dragartiest af na zenuwslopende groepsopdrachten, solo acts en natuurlijk lipsync battles!

Vanaf donderdag 27 juli een dubbele aflevering vanaf 20:35

 

Afleveringen

 • 1

  Adoptions

  +

  Drag-moeders Miss Peppermint (House of Dulcet), Crystal (House of Glass) en Barbada (House of Harmonie) keren terug voor een nieuwe competitie.

 • 2

  Family Day

  +

  De nieuwe leden van de huizen Dulcet, Harmonie en Glass organiseren met grote moeite hun eerste catwalk- en talentenshow. Niet alle drags zijn enthousiast over hun make-up of nieuwe familieleden.

 • 3

  Safety Dance

  +

  Nog tollend van de zware eliminatie, spelen de huizen bingo met speciale gast Alaska. Farra N Hyte creëert een nieuwe choreografie en de korsetten komen tevoorschijn voor de Safe Sex-show.

 • 4

  Of Monsters and Media

  +

  De artiesten wisselen van gezicht in een make-up-uitdaging. De Moeders roepen de hulp van beroemde vrienden in voor wat broodnodige steun en internetnachtmerries komen uit op de catwalk.

 • 5

  Might Have Been Me

  +

  De deelnemers beginnen warm te lopen voor de Roast and Toast. Winnaar van seizoen 1 Toddy geeft een lesje comedy en WigZaddy voert een bloedstollende dragvantage op.

 • 6

  Leave It on the Stage

  +

  Met nog maar twee eliminaties tot de finale storten de artiesten zich op sci-fi filmduetten met een twist: de Moeders wisselen van plaats. Lucinda Miu voert een hilarische dragvantage op.

 • 7

  Sell It

  +

  Voor een laatste kans op een finaleplek richten de artiesten zich op hun merken voor hun Merchable Me-presentatie. Ondanks de begeleiding van hun Moeder twijfelen sommigen aan hun verkoopkunsten.

 • 8

  Family Reunion

  +

  De laatste vier strijden om de kroon. We zien hoogte- en dieptepunten en favoriete deelnemers en komen erachter wie het snelst ruzie maakt en wie de grootste flirt is. Een familiereünie voor drags.

 • 9

  Mother of all Finales

  +

  De Grote Finale is een climax van drag-optredens. De finalisten delen het podium met hun Moeder tijdens drie iconische playback-optredens.