War of the Worlds

donderdag 21 december 20.35

NL3 - 12NL3 - 12
© Simon Ridgway, 2021 - www.simonridgway.com
War of the Worlds

Wanneer te zien

 1. donderdag 21 december om 20.35

  Aflevering 1 (Afl.01 - S01)

 2. donderdag 21 december om 21.35

  Aflevering 2 (Afl.02 - S01)

 3. zaterdag 23 december om 21.50

  Aflevering 1 (Afl.01 - S01)

Samenvatting

Slechts enkele uren na het eerste signaal van buitenaards leven wordt, op een kleine groep overlevenden na, de complete wereldbevolking uitgeroeid. Terwijl aliens jacht maken op de laatste overlevenden, komen we er niet alleen achter wie de vijand is, maar ook waarom zij vastbesloten zijn om de mensheid uit te roeien.

Afleveringen

 • 1

  Aflevering 1

  +

  Terwijl mensen over de hele wereld hallucinaties ervaren, neemt MI5-agent Zoe contact op met Bill voor antwoorden; Catherine Durand detecteert ongebruikelijke activiteit van een zwart gat.

 • 2

  Aflevering 2

  +

  Terwijl Adina aan de volgende fase van haar plan begint, zien astronauten Juliet en Richard waarschuwingsborden in de ruimte. Op aarde beginnen onze helden Adina's sinistere missie te ontdekken.

 • 3

  Aflevering 3

  +

  Met de hulp van Richard ontdekt Catherine dat ze naar een andere wereld kan reizen; een nieuwe onthulling stelt Martha's loyaliteit op de proef; Zoe haalt Bill uit de gevangenis.

 • 4

  Aflevering 4

  +

  Tom worstelt met een verraad en ontmoet een bekend gezicht; Catherine zoekt naar een oplossing voor de gevaren van het zwarte gat.

 • 5

  Aflevering 5

  +

  Een dodelijke confrontatie leidt tot een levensbedreigend moment; Catherine en Sam zoeken hulp voor zijn ouders.

 • 6

  Aflevering 6

  +

  Bills laatste ontdekking komt in gevaar, zelfs als er problemen ontstaan ​​met de menselijke buitenaardse wezens; Catherine moet beslissen waar haar loyaliteit ligt.

 • 7

  Aflevering 7

  +

  Adina's plan voor wereldvernietiging komt tot voltooiing; iedereen in de alternatieve wereld worden aangevallen.

 • 8

  Aflevering 8

  +

  Met Adina's plan in uitvoering, is de laatste hoop van de wereld dat Bill nog een reis maakt, waarbij hij zijn eigen leven riskeert op zoek naar Catherine's hulp.