Tokyo Vice

© 2022 Tokyo Rock, LLC All Rights Reserved. Country of first publication United States of America.
Tokyo Vice

Samenvatting

Als nieuwe misdaadverslaggever van de krant Meicho Shimbum, volgt Jake Adelstein zaken die schijnbaar los van elkaar staan. Maar al snel zet hij zijn carrière, en zijn leven, op het spel om het grotere plaatje te onthullen.

Afleveringen

Seizoen 1
 • 1

  The Test

  +

  Als nieuwe middaadverslaggever van de krant 'Meicho Shimbun' volgt Jake Adelstein twee zaken die schijnbaar los van elkaar staan. Maar al snel zet hij zijn carrière, en zijn leven, op het spel om het grotere plaatje te onthullen.

 • 2

  Kishi Kaisei

  +

  Als misdaadbaas Tozawa de grens tussen territoria overschrijdt, willen de rivaliserende Chihara-Kai, snel de rekening vereffenen. Samantha beschermt een andere gastvrouw, terwijl Jake getuige is van een confrontatie die alles verandert.

 • 3

  Read the Air

  +

  Jakes aandringen wordt beloond met exclusief nieuws van rechercheur Katagiri maar trekt ook de aandacht van iemand anders. Ondertussen heeft Samantha een klik met een nieuwe klant en, Sato probeert te kiezen tussen woorden en vuisten.

 • 4

  Read the Air

  +

  Terwijl Samantha aan haar toekomst werkt, haalt haar verleden haar in. Met hulp van Emi, Tin-Tin en Trendy, ontdekt Jake een nieuw verband. En hij komt oog in oog te staan met het hoofd van de Chihara-Kai, die hem om een gunst vraagt.

 • 5

  Everybody Pays

  +

  Jake helpt bij het ontmaskeren van de mol in de Chihara-Kai en moet dan afwegen of hij een wederdienst wil aanvaarden. Samantha probeert haar Matsuo-probleem op te lossen. Sato's rekrutering eindigt met een verwoestende les in loyaliteit.

 • 6

  The information Business

  +

  Op een geïmproviseerd vredesoverleg van de Yakuza wordt Tozawa overgeleverd aan de gevolgen van zijn eigen acties. Samanta begint haar schulden bij Matsuo af te lossen. Een vastberaden Jake trekt een tip na van Ishida.

 • 7

  Sometimes They Disappear

  +

  Jake probeert weer op te krabbelen na de mislukte inval, terwijl Samantha steeds wanhopiger wordt in haar zoektocht naar Polina. Sato voelt de druk van zijn verhoogde status binnen de Chihara-Kai.

 • 8

  Yoshino

  +

  Terwijl Samantha alles op het spel zet voor een veilige terugkeer van Polina, moet Sato werk en ontspanning combineren. Katagiri bedenkt een plan om Tozawa te onttronen en Jake wordt geconfronteerd door de mannen van de misdaadbaas.