Shark Tank

woensdag 16.55

NL1 - ALNL1 - AL
Shark Tank

Wanneer te zien

 1. woensdag 17 juli om 16.55

  Aflevering 18 (Afl.18 - S10)

 2. donderdag 18 juli om 08.45

  Aflevering 17 (Afl.17 - S10)

 3. donderdag 18 juli om 09.35

  Aflevering 18 (Afl.18 - S10)

Samenvatting

Ambitieuze ondernemers presenteren hun baanbrekende bedrijfsconcepten.

Afleveringen

 • 1

  Aflevering 1

  +

  Broers met een speurtocht in steden in heel Amerika; ondernemers met kleding waarbij bij elke aankoop een kind een schooluniform krijgt en neven met een milieuvriendelijk product voor je billen.

 • 2

  Aflevering 2

  +

  Een ondernemer met lijm voor kinderen, bedacht door een kind; ondernemers met de oplossing voor plastic rietjes en echtpaar dat met hun kampeerkookgerei mensen buiten anders wil laten eten.

 • 3

  Aflevering 3

  +

  Een moeder en dochter met gezonde vegan-soep en kinderen presenteren het product van hun vader, een brandweerman die overleed voor hij z'n product kon pitchen in The Tank.

 • 4

  Aflevering 4

  +

  Broers hebben iets tegen dierenharen; een ondernemer heeft iets om een kinderzitje te vervoeren; een onderneemster heeft iets voor vrouwen met grote borsten en een luxe versie van een bekende snack.

 • 5

  Aflevering 5

  +

  Een vader en zoon introduceren corrigerende mannenkleding; een Vietnamese immigrant pitcht zijdezachte overhemden in de hoop z'n Amerikaanse droom te realiseren en heeft een bekende partner mee.

 • 6

  Aflevering 6

  +

  Ondernemers met een product voor een unieke obsessie; een stel met een dienst om eten met kinderen stressvrij te maken voor ouders en een ondernemer met een fitnessprogramma geënt op Bollywood-dansen.

 • 7

  Aflevering 7

  +

  Zussen met waterproof hoezen voor handtassen; een ondernemer met een geautomatiseerde reisdienst waarmee je goedkoop vakanties boekt en een onderneemster met een thuispakket voor gezonde drankjes.

 • 8

  Aflevering 8

  +

  Een echtpaar met oplosbare proteïne; een ondernemer met een ontwerp om waardevolle spullen veilig op te bergen en neven met de oplossing om bierflesjes koud te houden.

 • 9

  Aflevering 9

  +

  Ondernemers met een apparaat dat een alternatief is voor de loopband; een tiener met een apparaat om thuis de perfecte koffie te zetten en een moeder met een babyzitje dat je op je heup draagt.

 • 10

  Aflevering 10

  +

  Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.

 • 11

  Aflevering 11

  +

  Een ondernemer met een platte make-uptas, ondernemers met een scheerclub voor vrouwen, functionele kattenmeubels en een moeder met comfortabele en stijlvolle jurken voor moeders met jonge kinderen.

 • 12

  Aflevering 12

  +

  Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.

 • 13

  Aflevering 13

  +

  Een elf met een database waarmee mensen de kerstman in kunnen huren; ondernemers hebben een idee om ski's hellingen op te dragen en een ondernemer met een bar waar je zelf havermoutgerechten maakt.

  Wanneer te zien
  zaterdag 20 juli om 09.10
  Op Star
 • 14

  Aflevering 14

  +

  Ondernemers introduceren een jacuzzi tegen pijntjes. Als ouders een beloningssysteem voor kinderen pitchen, nemen de kinderen het over en een apparaat voor de mooiste foto's met je beste vriend(in).

  Wanneer te zien
  zaterdag 20 juli om 10.00
  Op Star
 • 15

  Aflevering 15

  +

  Een decadente ontbijttraktatie, een milieuvriendelijk online kledingruilplatform voor vrouwen om geld te besparen, een idee voor een handig en betaalbaar zwembad en een product voor drukke moeders.

  Wanneer te zien
  zaterdag 20 juli om 10.50
  Op Star
 • 16

  Aflevering 16

  +

  Een oplossing tegen telemarketeers en oplichters; een 3D-printer voor kinderen om speelgoed te maken; een online platform voor kinderen om geld te sparen; ethisch verantwoord vlees bestellen.

  Wanneer te zien
  zaterdag 20 juli om 11.45
  Op Star
 • 17

  Aflevering 17

  +

  Natuurlijke lekkernijen om zelf te maken; een product voor vrouwen met krullen, een unieke variant op yoga met behulp van een bijzondere bron en een product om ongezien in het openbaar te douchen.

  Wanneer te zien
  donderdag 18 juli om 08.45
  Op Star
  Wanneer te zien
  zaterdag 20 juli om 12.45
  Op Star
 • 18

  Aflevering 18

  +

  Een sociaal interactief spel; een op maat gemaakt huishoudelijk product dat de veiligheid waarborgt, een herbruikbaar apparaat om flessen leeg te maken en een gezond alternatief voor frisdrank.

  Wanneer te zien
  woensdag 17 juli om 16.55
  Op Star
  Wanneer te zien
  donderdag 18 juli om 09.35
  Op Star
 • 19

  Aflevering 19

  +

  Een ondernemer met een snack uit z'n thuisland Argentinië, een product om indringers buiten te houden, iets om drankjes te vervoeren en koud te houden en een online tool voor spotgoedkope uitjes.

  Wanneer te zien
  donderdag 18 juli om 16.00
  Op Star
  Wanneer te zien
  vrijdag 19 juli om 08.40
  Op Star
 • 20

  Aflevering 20

  +

  Een lekkernij die twee desserts combineert; een modern alternatief voor pinautomaten; een kledinglijn die twee trends samenbrengt en een hyperallergeen slaapmiddel.

  Wanneer te zien
  donderdag 18 juli om 16.55
  Op Star
  Wanneer te zien
  vrijdag 19 juli om 09.30
  Op Star
 • 21

  Aflevering 21

  +

  Een hightech product waarmee je geheimen over je kat ontdekt, een luxe accessoire voor mannen, een heerlijke, veelzijdige dip en vier middelbare scholieren kletsen met hun favoriete Shark.

  Wanneer te zien
  vrijdag 19 juli om 15.55
  Op Star
  Wanneer te zien
  zondag 21 juli om 11.35
  Op Star
 • 22

  Aflevering 22

  +

  Een ontwerp voor een modern telefoonhokje, een ongewoon dessert, een apparaat om sauzen mee te nemen, een draagbaar kantoormeubel; een update van een snijplank die aan beide kanten te gebruiken is.

  Wanneer te zien
  vrijdag 19 juli om 16.55
  Op Star
  Wanneer te zien
  zondag 21 juli om 12.30
  Op Star